Zatikiak alderatzea - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da nola alderatzen diren zatikiak. Hiru motatakoak agertzen dira: 1) Izendatzaile bereko zatikiak. 2) Zenbakitzaile bereko zatikiak. 3) Zenbakitzaile eta izendatzaile desberdineko zatikiak.
LH, 6. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak