Zatikiak alderatzea / [egilea, Jorge Perez Calvo ; laguntzailea, Ruben Perez Calvo] - Pérez Calvo, Jorge (Matematika Flipatuz (Youtube kanala), 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da nola alderatzen diren zatikiak. Hiru motatakoak agertzen dira: 1) Izendatzaile bereko zatikiak. 2) Zenbakitzaile bereko zatikiak. 3) Zenbakitzaile eta izendatzaile desberdineko zatikiak.