Ehunekoak kalkulatzea / [egilea, Jorge Perez Calvo ; laguntzailea, Ruben Perez Calvo] - Pérez Calvo, Jorge (Matematika Flipatuz (Youtube kanala), 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da nola kalkulatzen diren ehunekoak. Gogoratu ehunekoak, zatikiak eta zenbaki hamartarrak baliokideak direla.