Escape room : piratak - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan Luis Briñas Santutxuko eskolan egindako escape room ikusi ahal da. Ba al zenekien scape-room hezkuntza tresna bikaina izan daitekeela? Horrela egin dugu Lehen Hezkuntzako 6. mailan Ingelesa, Euskera eta Matematika arloetan. Ikasleriak, ekintza ludikoaren ondorioz motibaturik, ikasgaia, talde lana, komunikazioa, kohesioa, pentsamendu logikoa... lantzen du.
LH, 6. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak