Unitate aldaketak sistema hirurogeitarrean - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da nola pasatu ahal den unitate batetik beste batera sistema hirurogeitarrean: angeluen neurriak (graduak, minutuak eta segundoak) eta denbora neurriak (orduak, minutuak eta segundoak). Modu sinpletik modu konplexura; eta alderantziz.
LH, 6. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak