Unitate aldaketak sistema hirurogeitarrean / [egilea, Jorge Perez Calvo ; laguntzailea, Ruben Perez Calvo] - Pérez Calvo, Jorge (Matematika Flipatuz (Youtube kanala), 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da nola pasatu ahal den unitate batetik beste batera sistema hirurogeitarrean: angeluen neurriak (graduak, minutuak eta segundoak) eta denbora neurriak (orduak, minutuak eta segundoak). Modu sinpletik modu konplexura; eta alderantziz.