Monomioen ariketa / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Bideo honetan monomioen ariketa bat egingo dugu. Honetan, zenbaki aljebraiko bat emango digute eta bere koefizientea, zati literala eta maila kalkulatu beharko ditugu. Gogoratu koefizientea konstante mantentzen dena dela. Hau da, zenbakia, edozein zati literal izan daitekeena, ¨X ¨adibide. Eta azkenik, maila zati literalen berreketen batuketa. Kanalean, monomioak zer diren azaltzen duten bideo ugari dituzue.