Zatikiak : zatitzaileen adibidea - Jakindun Elkartea (Basauri : Jakindun.com, 2020)
Bideo honetan zatiki batzuk, txikienetatik handienera, txukundu behar ditugu. Txukuntzeko M.K.T. (multiplo komun txikiena) erabiliko dugu. Zatikiak zer diren eta nola erabiltzen diren jakiteko... kanalean sartu eta, zatitzaileen zerrendan, bideoak ikus ditzakezue.
DBH, 1. maila
Keywords: Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Ikasmaterial osagarriak