Zatikiak : zatitzaileen adibidea / Jakindun (Jakindun (Youtube kanala), 2020)
Bideo honetan zatiki batzuk, txikienetatik handienera, txukundu behar ditugu. Txukuntzeko M.K.T. (multiplo komun txikiena) erabiliko dugu. Zatikiak zer diren eta nola erabiltzen diren jakiteko... kanalean sartu eta, zatitzaileen zerrendan, bideoak ikus ditzakezue.