Batuketa sistema hirurogeitarrean / [egilea, Jorge Perez Calvo ; laguntzailea, Ruben Perez Calvo] - Pérez Calvo, Jorge (Matematika Flipatuz (Youtube kanala), 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da nola egiten diren batuketak sistema hirurogeitarrean: angeluen neurriak (graduak, minutuak eta segundoak) eta denbora neurriak (orduak, minutuak eta segundoak).