Kenketa sistema hirurogeitarrean - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da nola egiten diren kenketak sistema hirurogeitarrean: angeluen neurriak (graduak, minutuak eta segundoak) eta denbora neurriak (orduak, minutuak eta segundoak).
LH, 6. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak