Bolumena : metro kuboa, azpimultiploak - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da zer den bolumena eta zeintzuk diren bolumen-unitateak. Azpimultiploak (dm3 eta cm3) aztertzen dira. Nola pasatu ahal da unitate batetik beste unitate batera?
LH, 6. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak