Bolumena : metro kuboa, azpimultiploak / [egilea, Jorge Perez Calvo ; laguntzailea, Ruben Perez Calvo] - Pérez Calvo, Jorge (Matematika Flipatuz (Youtube kanala), 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da zer den bolumena eta zeintzuk diren bolumen-unitateak. Azpimultiploak (dm3 eta cm3) aztertzen dira. Nola pasatu ahal da unitate batetik beste unitate batera?