Bolumena : metro kuboa, multiploak, bolumen-unitateak aldatu taula erabilita - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da zer den bolumena eta zeintzuk diren bolumen-unitateak. Multiploak (dam3 eta hm3) aztertzen dira. Nola pasatu ahal da unitate batetik beste unitate batera? Horretarako taula erabiliko dugu.
LH, 6. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak