Bolumena: nola pasatu ahal dira bolumen-unitateak modu sinpletik modu konplexura? - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da nola pasatu ahal diren bolumen-unitateak modu sinpletik modu konplexura, eta modu konplexutik modu sinplera.
LH, 6. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak