Bolumena: nola pasatu ahal dira bolumen-unitateak modu sinpletik modu konplexura? / [egilea, Jorge Perez Calvo ; laguntzailea, Ruben Perez Calvo] - Pérez Calvo, Jorge (Matematika Flipatuz (Youtube kanala), 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da nola pasatu ahal diren bolumen-unitateak modu sinpletik modu konplexura, eta modu konplexutik modu sinplera.