Gorputz geometrikoak : motak eta elementuak - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da zer diren gorputz geometrikoak. Zer mota daude? Zeintzuk dira beraien elementuak? Poliedroak: prisma eta piramidea; eta gorputz biribilak: zilindroa, konoa eta esfera.
LH, 6. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak