Gorputz geometrikoak : motak eta elementuak / [egilea, Jorge Perez Calvo ; laguntzailea, Ruben Perez Calvo] - Pérez Calvo, Jorge (Matematika Flipatuz (Youtube kanala), 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da zer diren gorputz geometrikoak. Zer mota daude? Zeintzuk dira beraien elementuak? Poliedroak: prisma eta piramidea; eta gorputz biribilak: zilindroa, konoa eta esfera.