Laukizuzenaren azalera / [egilea, Jorge Perez Calvo ; laguntzailea, Ruben Perez Calvo] - Pérez Calvo, Jorge (Matematika Flipatuz (Youtube kanala), 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da nola kalkulatu ahal den laukizuzenaren, laukiaren eta ronboidearen azalera.