Oinutsik jauregian - Arrieta Malaxetxebarria, Yolanda; Alonso, Aitziber ([Euba] : Ibaizabal, 2007)
Herrialde hartako printzesari zapata gorri-gorriak oparitu zizkioten. Printzesa begira-begira geratu zen...
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Printzesak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Baliabide digitalak