Oinutsik jauregian / [testua] Yolanda Arrieta ; [marrazkiak] Aitziber Alonso - Arrieta Malaxetxebarria, Yolanda (Oker (Ibaizabal), 2007)
Herrialde hartako printzesari zapata gorri-gorriak oparitu zizkioten. Printzesa begira-begira geratu zen...