Prismen eta piramideen bolumena - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan nola kalkulatu ahal den prismen eta piramideen bolumena azaltzen da.
LMH.
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak