Gorputz biribilen bolumena : zilindroa eta konoa - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan nola kalkulatu ahal den gorputz biribilen bolumena: zilindroa eta konoa azaltzen da.
LH. 6. maila.
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak