Gorputz biribilen bolumena : zilindroa eta konoa / [egilea, Jorge Perez Calvo ; laguntzailea, Ruben Perez Calvo] - Pérez Calvo, Jorge (Matematika Flipatuz (Youtube kanala), 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan nola kalkulatu ahal den gorputz biribilen bolumena: zilindroa eta konoa azaltzen da.