Zenbaki sistema hamartarra (2. zatia) - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan zer den zenbaki sistema hamartarra azaltzen da, 2. zatia.
LH, 5. maila.
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak