Zenbakiak konparatzea eta ordenatzea - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan nola konparatu ahal diren eta ordenatu ahal diren zenbakiak azaltzen da.
LH, 5. eta 6. mailak.
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak