Sistema hamartarra: milioiak - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan zer den zenbaki sistema hamartarra, milioikoak barne azaltzen da.
LH, 5. eta 6. mailak.
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak