Zenbakien arteko baliokidetasuna zenbaki-sistema hamartarrean : ariketak - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan nola egiten den zenbakien arteko baliokidetasuna zenbaki-sistema hamartarrean azaltzen da.
LH, 5. eta 6. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak