Bi zifrako zatitzaileekin zatitzea - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan nola burutu ahal diren bi zifrako zatiketak kenketa erabilita azaltzen da.
LH, 5. eta 6. mailak.
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak