Bi zifrako zatitzaileekin zatitzea kenketa barik - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan nola burutu ahal diren bi zifrako zatiketak, kenketa erabili gabe azaltzen da.
LH, 5. eta 6. mailak.
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak