Bi zifrako zatitzaileekin zatitzea kenketa barik / [egilea, Jorge Perez Calvo ; laguntzailea, Ruben Perez Calvo] - Pérez Calvo, Jorge (Matematika Flipatuz (Youtube kanala), 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan nola burutu ahal diren bi zifrako zatiketak, kenketa erabili gabe azaltzen da.