Azken zeroak zatikizunean eta zatitzailean / [egilea, Jorge Perez Calvo ; laguntzailea, Ruben Perez Calvo] - Pérez Calvo, Jorge (Matematika Flipatuz (Youtube kanala), 2019)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da nola burutu ahal diren zatiketak zatikizunean eta zatitzailean azken zifrak zeroak direnean.