Zenbaki hamartarra bider arrunta (biderketa) - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2020)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da nola burutu ahal diren biderketak biderkagai bat zenbaki hamartarra denean eta bestea zenbaki arrunta denean.
LH, 5. eta 6. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak