Zenbaki hamartarra zati arrunta (zatiketak) - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2020)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan nola burutu ahal diren zenbaki hamartar baten eta zenbaki arrunt baten arteko zatiketak azaltzen dira.
LH 5. eta 6. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak