Zenbaki hamartarra zati arrunta (zatiketak) / [egilea, Jorge Perez Calvo ; laguntzailea, Ruben Perez Calvo] - Pérez Calvo, Jorge (Matematika Flipatuz (Youtube kanala), 2020)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan nola burutu ahal diren zenbaki hamartar baten eta zenbaki arrunt baten arteko zatiketak azaltzen dira.