Zatiki hamartarra eta zenbaki hamartarra - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2020)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da zein den zatiki hamartarren eta zenbaki hamartarren arteko baliokidetasuna. Zatiki hamartarretik zenbaki hamartarrera eta alderantziz.
LH, 5. eta 6. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak