Zatiki hamartarra eta zenbaki hamartarra / [egilea, Jorge Perez Calvo ; laguntzailea, Ruben Perez Calvo] - Pérez Calvo, Jorge (Matematika Flipatuz (Youtube kanala), 2020)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da zein den zatiki hamartarren eta zenbaki hamartarren arteko baliokidetasuna. Zatiki hamartarretik zenbaki hamartarrera eta alderantziz.