Pequeño diccionario sentimental : 57 palabras para comenzar a amar el euskera / Leticia Salcedo, Regina Salcedo ; ilustrazioak, Liébana Goñi Yarnoz] - Salcedo, Leticia (Mila gau (Pamiela), 2020)
Hiztegi hau "bihotz bihotzez" hautatutako hitzez osatuta dago, ez da ohiko hiztegia akademikoa. Egileez gain, euskara maitatzen hasteko 57 hitz hauek euskal kulturako hainbat pertsonaiak hautatutakoak dira. Liburuak euskara ikasten hasteko, lehen hurbiltze bat izan nahi luke.