Ni naiz : antologia / [idatziak, aurkezpenak eta informazio orokorra, Juan Luis Zabala ; grabaketaren editaiak, atonketak eta masterizazioa, Jean Phocas ; ekoizpena, Andrés Camio "Jitu" ; grabaketen sailkapena eta hautaketak, diskoen edizioak eta koordinazio orokorra, Anjel Valdés] - Lete, Xabier (1944-2010) (Elkar, 2020)
Xabier Lete poeta eta kantariak utzitako herentzia ospatu, zabaldu eta transmititzeko argitaratzen du Elkarrek kantu bilduma antologiko hau, hil zenetik hamar urte betetzen direnean. Haren errepertorioaren sendotasun musikala, poetikoa eta sustantziala biltzeko ahalegin xumea baino ez da. Haren obraren balio artistikoa azalera ekarri eta euskal kultura garaikidearen sorreran eta garapenean Oiartzungo kantariak izan duen eragina eta garrantzia azpimarratzeko.