Edukierak neurtzeko unitateak / [egilea, Jorge Perez Calvo ; laguntzailea, Ruben Perez Calvo] - Pérez Calvo, Jorge (Matematika Flipatuz (Youtube kanala), 2020)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da zeintzuk diren edukiera neurtzeko unitateak eta nola pasatu ahal den unitate batetik beste unitate batera.