Masa neurtzeko unitateak - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2020)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da zeintzuk diren masa neurtzeko unitateak eta nola pasatu ahal den unitate batetik beste unitate batera.
LH, 5. eta 6. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak