Luzera-neurrien adierazpen konplexuak eta ez-konplexuak - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2020)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da zeintzuk diren luzera-neurrien adierazpen konplexuak eta ez-konplexuak eta nola pasatu ahal den adierazpen konplexuetatik adierazpen ez-konplexuetara, eta alderantziz.
LMH, 5. eta 6. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak