Luzera-neurrien adierazpen konplexuak eta ez-konplexuak / [egilea, Jorge Perez Calvo ; laguntzailea, Ruben Perez Calvo] - Pérez Calvo, Jorge (Matematika Flipatuz (Youtube kanala), 2020)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da zeintzuk diren luzera-neurrien adierazpen konplexuak eta ez-konplexuak eta nola pasatu ahal den adierazpen konplexuetatik adierazpen ez-konplexuetara, eta alderantziz.