Horman erlojua duen etxea - Roth, Eli; Bellairs, John; Kripke, Eric; Barr, Nathan; Stoffers, Rogier (Madrid : Aurum, 2018)
John Bellairsen eleberrian oinarritutako filma. Filma 10 urteko haur baten, Lewisen, kontakizun magiko eta beldurgarria da. Umezurtz geratu ostean, osabaren etxe zahar eta karrankarira joango da bizitzera; han, erloju misteriotsu bat topatuko du. Handik gutxira, ordura arte aspergarria eta lasaia izan den bere herri berriko bizitza asaldatu egingo da Lewisek, nahi gabe, mundu sekretuko azti eta sorginak esnatzen dituenean.
7 urtetik aurrera
2. zona
Hizkuntzak: euskaraz, gaztelaniaz, ingelesez ; azpitituluak : katalanez, gaztelaniaz, ingelesez
Keywords: Haur eta gazteentzako zinema