Biderketak eta zatiketak era konplexuan - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2020)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan azaltzen da nola egin daitezken batuketak eta kenketak adierazpen konplexuan.
LMH, 5. eta 6. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak