Koronobirusaren aurkako zientzialariak - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2020)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan proiektu baten aurkezpena ikus daiteke.
LH
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak