Zenbaki erromatarrak / [egilea, Jorge Perez Calvo ; laguntzailea, Ruben Perez Calvo] - Pérez Calvo, Jorge (Matematika Flipatuz (Youtube kanala), 2020)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Zenbaki erromatarrak: batuketaren araua, kenketaren araua, errepikatzearen araua eta biderketaren araua ikusten dira.