Zenbakiak konparatzea - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2020)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan ikasiko dugu nola konparatzen diren zenbakiak.
LH, 3. eta 4. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak