Bioi : lagunarteko antologia / Fito Rodriguez, Karmelo Landa - Rodríguez, Fito (Adhara, 2020)
Gabriel Aresti eta Joxe Azurmendi bi zutabe sendo dira kultura euskaldun modernoan. Garai batean, elkar besarkaturik egin zuten lan, etxea eror ez zedin. Elkarlan haren berri ematen hasi nahi dugu hemen, bakoitzaren ibilbidean bien arteko loturak izan zuen eragina aztertuz.