Kenketa bururakoarekin - Pérez Calvo, Jorge; Pérez Calvo, Ruben ([S.l.] : Matematika Flipatuz, 2020)
Matematika Flipatuz izeneko Youtubeko kanalean LMHko matematika lantzeko bideoak aurkituko dituzu. Bideo honetan ikusiko dugu nola egiten diren kenketak bururakoarekin.
LMH, 3. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak